On és el blog?

A vegades uns projectes surten bé i altres no tant, però no per això s'ha de deixar de provar coses noves. A vegades cal prendre la difícil decisió d'abandonar el que hem fet fins al moment i tornar a començar gairebé de zero. Quan ens n'adonem de que el camí triat no era el que volíem és millor desfer-lo en allò que es pugui desfer i tornar-ho a intentar en allò que sigui possible.

Crec que ha arribat el moment de posar una mica d'ordre en algunes coses, recuperar-ne d'altres i centrar idees. Ara hi ha millors llocs on compartir moltes de les coses que abans tenia sentit publicar al blog. La immediatesa i la interacció que volem avui en dia fa que sigui més interessant fer-ho a les xarxes socials. És per això que molta de la informació que publicava al blog, ara la trobareu als meus perfils socials.

Tot i això, no descarto tornar a escriure un blog si els nous projectes m'hi conviden. En qualsevol cas seria d'una manera diferent, potser més personal. Si arriba el cas, escriuré des de la meva perspectiva, parlant d'allò que veig, del que penso, del que faig, dels indrets que visito o dels llocs per on passejo. Ara, però, prefereixo explicar històries, compartir idees, pensar en veu alta i parlar d'experiències personals.

Tinc noves idees i nous projectes, que no seran immediats i que vindran de mina en mica. Mentrestant em trobareu als meus perfils de les xarxes socials.