Qui sóc?


En aquestes pàgines us parlo de turisme i gastronomia de proximitat, del que podem trobar passejant per les nostres comarques. Comparteixo les meves experiències i us proposo de descobrir racons i productes que segur que us encantaran. També hi trobareu altres temes d'actualitat, opinió i reflexions personals; de tant en tant, també hi publico històries i relats.

El nostre país és petit però, potser, no és tant petit. Hi ha milers de racons per descobrir, milers de persones que ens ofereixen els seus productes amb l'orgull d'una feina ben feta. M'agrada descobrir aquests llocs, conèixer aquestes persones i tastar allò que ens ofereixen. És per això que és fàcil trobar-me visitant indrets o coneixent artesans que elaboren grans productes. També gaudeixo de la cuina i m'encanta passar-hi moltes estones. Per aquest motiu col·laboro en alguns blogs i mitjans sobre la temàtica, molt especialment amb Retalls de Cuina.

També gaudeixo escrivint i compartint; és fàcil veure'm amb un quadern i una estilogràfica als dits. A vegades em centro en reflexions personals, altres cops parlo de temes més professionals i sovint imagino històries i relats. Justament aquest blog és, també, una via de sortida a una part del que escric. Però recorda: les històries i relats que trobaràs són escrites a cavall de realitat i fantasia.

En la meva vessant més professional, em dedico al coaching personal tot i que no m’hi limito. Em vaig formar com a expert en coaching a través de diferents universitats de l’estat i segueixo una formació contínua i constant per poder oferir cada dia un millor servei als meus clients. Des de fa anys treballo en la motivació d'equips, en el coaching personal i professional i imparteixo xerrades, conferències i tallers.

Si em vols anar coneixent de mica en mica, la millor manera de fer-ho és llegint aquestes pàgines i seguint-me a les xarxes socials. T’hi animes?

Amb la tecnologia de Blogger.