Qui sóc?


Benvingut al meu blog personal. Unes pàgines on trobaràs una mica de tot allò que em va passant pel cap. Aquí hi ha opinió i reflexions personals; aquí parlo de coaching i d’actualitat: i també aquí hi trobaràs històries i relats escrits a cavall entra la realitat i la fantasia.

En la meva vessant més professional, em dedico al coaching personal tot i fer moltes altres coses. Em vaig formar com a expert en coaching a través de diferents universitats de l’estat i segueixo una formació contínua i constant per poder oferir cada dia un millor servei als meus clients. Des de fa anys treballo en la motivació d'equips, en el coaching personal i professional i imparteixo xerrades, conferències i tallers.

Pel que fa a la meva vessant més personal, sóc molt aficionat al turisme i la gastronomia de la nostra terra i és fàcil trobar-me visitant indrets o coneixent artesans que elaboren grans productes. També gaudeixo de la cuina i m’agrada passar-hi moltes estones. Per aquest motiu col·laboro en alguns blogs i mitjans sobre la temàtica, molt especialment amb Retalls de Cuina.

Gaudeixo escrivint i compartint; és fàcil trobar-me amb un quadern i una estilogràfica als dits. A vegades em centro en reflexions personals, altres cops parlo de temes més professionals i sovint imagino històries i relats. Justament aquest blog és una via de sortida a una part del que escric. Però recorda: el que trobaràs en aquest blog ni tot és cert, ni tot és fals.

Si em vols anar coneixent de mica en mica, la millor manera de fer-ho és llegint aquestes pàgines i seguint-me a les xarxes socials. T’hi animes?

Amb la tecnologia de Blogger.