Qui sóc?


En aquestes pàgines us parlo de turisme i gastronomia de proximitat, del que podem trobar passejant per les nostres comarques. Comparteixo les meves experiències i us proposo de descobrir racons i productes que segur que us encantaran. També hi trobareu una mica de tot allò que em va passant pel cap: hi ha opinió i reflexions personals, parlo de coaching i d’actualitat i escric històries i relats a cavall entra la realitat i la fantasia.

El nostre país és petit però, potser, no és tant petit. Hi ha milers de racons per descobrir, milers de persones que ens ofereixen els seus productes amb l'orgull d'una feina ben feta. M'agrada descobrir aquests indrets, conèixer aquestes persones i tastar allò que ens ofereixen. És per això que és fàcil trobar-me visitant indrets o coneixent artesans que elaboren grans productes. També gaudeixo de la cuina i m’agrada passar-hi moltes estones. Per aquest motiu col·laboro en alguns blogs i mitjans sobre la temàtica, molt especialment amb Retalls de Cuina.

També gaudeixo escrivint i compartint; és fàcil veure’m amb un quadern i una estilogràfica als dits. A vegades em centro en reflexions personals, altres cops parlo de temes més professionals i sovint imagino històries i relats. Justament aquest blog és, també, una via de sortida a una part del que escric. Però recorda: el que trobaràs en aquest blog ni tot és cert, ni tot és fals.

En la meva vessant més professional, em dedico al coaching personal tot i que no m’hi limito. Em vaig formar com a expert en coaching a través de diferents universitats de l’estat i segueixo una formació contínua i constant per poder oferir cada dia un millor servei als meus clients. Des de fa anys treballo en la motivació d'equips, en el coaching personal i professional i imparteixo xerrades, conferències i tallers.

Si em vols anar coneixent de mica en mica, la millor manera de fer-ho és llegint aquestes pàgines i seguint-me a les xarxes socials. T’hi animes?

Amb la tecnologia de Blogger.