Ara fa molt de temps que no publicava al meu blog, aquest blog. Fa setmanes que el vaig deixar arraconat amb quatre publicacions escrites ja fa molt de temps. No m’acabava de convèncer el resultat i per això m’he estat plantejant la millor manera de tornar-hi. Una de les condicions per fer-ho és que he de gaudir d’escriure aquí, sinó, aquest blog no té cap sentit per a mi. Després d’una temporada de descans, que he  dedicat a altres coses, he pres la decisió d’abandonar el que estava fent, arxivar-ho i recomençar el blog amb un aire nou.

Penso que hi ha coses que ja no val la pena d’escriure en un blog. La immediatesa i interacció que volem avui fa que tingui més sentit compartir-les a les xarxes socials. Ho seguiré fent als meus perfils d’Instagram, Twitter, o Facebook.

Ara tinc noves idees al cap i em ve de gust compartir les meves Històries Personals. Plantejo aquest blog com un recull divers, confús i desordenat. Una manera de mostrar les coses amb la meva mirada més personal, potser no tan asèptica, segurament no tan acadèmica. No només vull escriure sobre els llocs que visito, els indrets per on passejo o les productes que tasto. La meva intenció és parlar també d’allò que veig, penso o faig.

Em ve de gust recollir no només les meves històries, també les d’altra gent que em semblin interessants. Vull agafar-les i fer-les meves; decorar-les, exagerar-les i explicar-les als qui em llegiu. Potser algunes d’aquestes històries seran ben reals, altres potser seran fruit d’un món de fantasia. El temps dirà. Seguiré  mentre en tingui ganes; i com he fet abans, ho abandonaré quan ja no em diverteixi.

Els qui m'heu seguit en altres aventures ja sabeu que mai deixo de provar i experimentar, arraconant allò que no m'omple, el que no avança i el que no em porta per un camí que em sigui interessant. Potser els canvis distreuen una mica, però no és la vida mateixa un canvi constant?

M’acompanyeu en aquesta nova etapa del meu viatge?