A vegades uns projectes surten bé i altres no tant, però no per això s'ha de deixar de provar coses noves. Potser només és una percepció, però no et sents satisfet amb allò que estaves fent i prens la difícil decisió d'abandonar-ho i tornar a començar gairebé del no res amb una nova perspectiva, amb una nova idea al cap. Quan te n’adones que el camí triat no era el que volies és millor desfer-lo en allò que es pugui desfer i tornar-ho a intentar en allò que sigui possible. Per a mi ha arribat el moment en que vull posar una mica d'ordre en algunes coses, recuperar-ne d'altres i emprendre una nova etapa.

Ja feia temps que no publicava res al meu blog personal, no em convencia la línia que havia agafat i no m’inspirava a seguir endavant. Penso que ara hi ha millors llocs on compartir moltes de les coses que abans tenia sentit publicar aquí. La immediatesa i la interacció que volem avui en dia fa que sigui més interessant compartir certes coses a les xarxes socials. És per això que moltes de les coses que publicava aquí ara les seguiré abocant als meus perfils de Twitter, Facebook o Instagram; els dies que estic inspirat, és clar.

Tot i això, torno a arrencar aquest blog on tornaré a escriure molt aviat. Feta la pausa i centrades les idees tinc ganes d’escriure d'una manera diferent i més personal. En aquesta nova etapa ho faré des de la meva perspectiva, parlant d'allò que veig, del que penso, del que faig, dels indrets que visito o dels llocs per on passejo. Tinc ganes d'explicar històries, compartir idees, pensar en veu alta, parlar d'experiències personals. A banda també tinc el meu nou Calaix de Sastre, una barreja personal, diversa, confusa i desordenada que faig servir com una mena de bloc de notes més o menys públic.

Els qui m'heu seguit en altres aventures ja sabeu que mai deixo de provar i experimentar, arraconant allò que no m'omple, el que no avança i el que no em porta per un camí interessant. Potser els canvis distreuen una mica, però no és la vida mateixa un canvi constant?

Em voldreu acompanyar en aquesta nova etapa del meu viatge?