Ara ja fa força més d'un any que l'Agrícola Corbera d'Ebre em va proposar una col·laboració, a través de Retalls de Cuina, que consistia en gravar una recepta de la nostra cuina per les seves xarxes socials.  Gairebé mai em puc negar a col·laborar amb les cooperatives catalanes així que m'hi vaig avenir de seguida: ens vàrem posar d'acord i van venir a casa a gravar la recepta que van publicar al seu canal de YouTube "Maridatges entre fogons".


A Catalunya, el bacallà, és una de les estrelles de la cuina. En tenim un munt de receptes. Va ser justament per això, i perquè és un plat que m'encanta i que és fàcil de preparar, que el vaig triar. Així que la recepta va ser la de Bacallà a la Llauna amb mongetes del ganxet. Vivint al Vallès Occidental, estava clar que havia de triar la nostra mongeta més preuada!

Si voleu tot el detall de la recepta, la trobareu a Retalls de Cuina, on la vaig publicar fa uns quants anys. També podeu accedir directament al vídeo publicat a YouTube