En pausa

«Als qui contemplen la lluna, a vegades els núvols els ofereixen una pausa.»
Matsuo Basho


A vegades cal fer una pausa en algun aspecte de la nostra vida, o en més d’un. Una pausa que serveixi per posar les coses a lloc, ja siguin professionals, personals o emocionals. De tant en tant cal mirar d’equilibrar la balança quan es decanta de manera exagerada cap a una banda. Tot sovint cal agafar-se temps, espai i distància quan veus que tot plegat no segueix el camí que voldries.

En algun moment cal aturar-se per esmolar les eines perquè tornin a funcionar de la forma més òptima. Una mica com el llenyataire que ha d’aturar-se a esmolar la destral, o l'escriptor que fa una pausa per recarregar l’estilogràfica. Possiblement només es tracti de desplegar el mapa per retrobar el camí quan et veus perdut. O, qui sap, potser és que només necessites un descans.

Arriba l’hora en que és bo centrar-nos en el que volem nosaltres mateixos i oblidar, per unes hores o uns dies, allò que volen els altres. Arriba el moment en que és necessari dedicar el temps a descobrir, sols, el camí que volem fer i de quina manera el volem recórrer. Ara em cal fer una pausa amb el blog que no sé si ha de durar gaire. El temps ho dirà. És hora de centrar-me en altres coses, hora de desconnectar una mica. És hora de fer un mutis tranquil sabent que hi haurà qui em trobarà a faltar i també qui ni s’adonarà que he marxat.

Tinc moltes notes i esborranys que vull completar, però ara mateix no són textos que tingui gaires ganes de compartir; m’ho haureu de perdonar. En qualsevol cas, em seguireu trobant a Twitter, Facebook i molt especialment compartint les meves imatges a Instagram. Ens tornarem a veure!

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.