Carta oberta a una amiga anònima


Amiga, estimadíssima amiga, em llevo de matinada per escriure't aquesta carta oberta amb la confiança que acabarà arribant a les teves mans. Sé que en un moment o altre ho farà i que em llegiràs sabent que t'escric a tu, no en podràs dubtar ni un sol moment.

Ja saps que vas començar essent la meva fantasia; només pel fet de ser tu. Et coneixia i et llegia, sense que sabessis res de mi; era un més entre tants, un desconegut anònim com molts altres dels que corren pel món. La fantasia de conèixer-te, la fantasia de gaudir amb tu d'una estona de sexe, encara que només fos una, encara que fos fugaç. La casualitat –alguns en diuen destí– va fer que els nostres camins es creuessin; segurament quan millor podien fer-ho. Érem al lloc adequat, en el moment oportú. En un altre instant, en altres circumstàncies, res no hagués estat com ha anat; i no crec que hagués pogut anar millor.

Ara ja fa temps que ens coneixem; entre els dos ha crescut una amistat, una confiança i una complicitat com pocs cops he tingut mai amb ningú. Ja no ets només la fantasia que eres abans, hi he sortit guanyant, he guanyat una molt bona amiga en qui confiar, amb qui compartir bons moments i amb qui mantenir grans converses. Una amiga a qui m'agrada abraçar quan ho necessita, que m'abraça quan ho necessito. Ara ets en qui vull confiar, amb qui vull compartir…

Em costa trobar les paraules exactes per expressar allò que m'agradaria dir-te. Però sé que no cal dir el que ja saps. Saps que t'has convertit en la confident dels meus secrets més ocults, de les meves fantasies més íntimes, les mateixes que em confies tu. Saps que seré aquí tant en els moments en que em necessitis, com aquells en que només vulguem gaudir dels nostres moments més carnals. Saps que hi sóc, el teu amic, sé que hi ets, la meva amiga.

Amiga, estimadíssima amiga, gràcies per ser com ets, gràcies pels teus somriures i rialles, gràcies per les teves converses a mitjanit, gràcies pels teus moments, gràcies pels teus orgasmes. Amiga, estimadíssima amiga, gracies per ser tu, gràcies per ser aquí.

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.