Desitjos, fantasies i temptacions


Tots tenim desitjos, fantasies i temptacions. I a tots, encara que no ho diem, ens agradaria poder fer-les realitat. Normalment són coses que ens guardem per a nosaltres mateixos i mai arribem a compartir. Ja no dic de fer-les, parlo de compartir-ne només la idea. Potser, per començar, seria bona idea escriure-ho per a nosaltres mateixos.

Avui m’ha vingut aquesta idea al cap. Així que he agafat l’estilogràfica, que feia molt de temps que no feia servir –ara acostumo a escriure amb bolígraf o roller per allò de la comoditat–. Així que he mirat de trobar un cartutx en algun racó del calaix. N’he trobat una capseta de color blau. És un color que no em convenç, sempre he preferit la tinta negra, sóc així de maniàtic. Suposo que justament per això va quedar arraconada i avui és l’única que tinc. Tant se val.

Quan tot ho tinc a punt, obro un quadern; hi vull fer les meves llistes; m’agrada fer-les quan tinc una mica de temps. Amb la tassa de te costat i el roller a la mà –he descartat l’estilogràfica– dubto per on començar. Ho faig escrivint primer “desitjos” en una de les pàgines. La meva intenció és començar a gargotejar algun mot a continuació. Vull escriure allò que tinc pendent de fer realitat: persones, llocs o situacions que em tempten i m’atrauen...

Faig uns glops de la tassa abans de començar a escriure. Em distreu una notificació al WhatsApp i m’entretinc en una agradable conversa. Comento el que anava a fer i entre els dos surt la idea de fer una llista de fantasies compartida. M’encanta la idea, així que em deixo caure en la temptació i quedem en fer-la. Deixo el roller damunt la taula i amb la tassa de te a les mans em poso a pensar-hi. Ara només queda decidir per on començar; al cap i a la fi, les fantasies són per fer-les realitat, i si són compartides, encara millor.

Tanco el quadern i el deso al calaix; prefereixo centrar-me en aquesta llista compartida. Mentre el tanco, imagino quan arribarà el moment en que començarem a esborrar-ne allò que vagi deixant d’estar pendent.

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.