Si creus en mi, et sorprendré

Si hi ha un llibre que us recomanaria amb els ulls tancats és, sense pensar-m'ho, aquest. Un llibre que com bé diu el seu títol et sorprèn; i ho fa en positiu. Però el que realment sorprèn, el més motivador de tot és la història que l'Anna Vives, la seva autora, hi explica: la seva pròpia història.

El llibre, que ha estat escrit amb l'ajuda de Francesc Miralles, ens relata les vivències més destacades de l'autora. L'Anna és una noia que treballa com a dissenyadora a la Fundació Itinerarium. La seva característica personal és la síndrome de Down, però el que la fa diferent és ser l'autora d'aquest llibre, la creadora de la tipografia Anna, i la dissenyadora del casc de Jorge Lorenzo entre moltes altres fites.

La seva història és un clar exemple que ens mostra que tots tenim capacitats diferents i úniques que ens permeten aconseguir grans coses. Siguin quines siguin les nostres característiques, només es tracta de trobar les nostres capacitats, desenvolupar-les i aprofitar-les al màxim. En aquest llibre en veiem un gran exemple: L'Anna ha sabut trobar les seves grans capacitats que fan, de la seva, una història d'èxit. Una història no exempta de problemes que ha sabut aprofitar per trobar el seu camí; i ho ha fet amb ajuda de la seva fantàstica família que han actuat com un excel·lent coach capaç de fer que l'Anna trobi i desenvolupi tot el seu potencial.

Com diu l'Anna en el seu llibre: «Cada vegada que creiem que una cosa és impossible alcem una muntanya alta davant nostre. Però un cop comencem a fer camí, el cim ja no es veu tant alt ni el camí tan costerut. En trepitjar el cim, riem de la por que teníem abans de començar. Tots tenim algun Himàlaia per escalar.»

Vives, Anna; Miralles, Francesc; Si creus en mi, et sorprendré; 2014; Barcelona; Columna.


Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.