Coaching personal


Tu ja tens tots els recursos que necessites per viure la teva vida amb plenitud i aconseguir els teus objectius. El que t'impedeix assolir-los no són les teves característiques físiques, ni la teva edat, ni la teva intel·ligència. Probablement el que t'impedeix assolir els teus objectius és la teva falsa creença de que no pots, de que no estàs preparat, de que mai ho aconseguiràs. Tu mateix ja has triat les excuses per a cada situació, aquelles que et fan sentir còmode. Per avançar has de desfer-te d'aquelles creences que limiten el teu creixement.

Com a coach professional t'acompanyaré en el teu camí per tal que puguis aconseguir els teus objectius. Faré que reflexionis sobre la realitat que expresses, que trobis noves respostes a les velles preguntes i que et desfacis dels teus pensaments limitadors. A través de la conversa et plantejaré interrogants per que puguis arribar a les teves pròpies conclusions, canviïs les rutines i desenvolupis el teu propi potencial.

Possiblement ja hagis intentat aconseguir els teus objectius amb els teus propis recursos. Aquest és el camí i com a coach professional t'hi acompanyaré per fer-lo més còmode i més fàcil. Però  no t'equivoquis, tu ets l'únic responsable de la teva vida, és el teu camí i ets tu qui l'ha de recórrer. La meva missió és despertar la teva consciencia i el teu compromís.

Hi ha una tendència en confondre la figura del coach amb la del mentor i en molts casos s'espera que el coach ens ensenyi a fer les coses i ens transfereixi els seus coneixements i habilitats. Però no és així, "el coaching es basa en la col·laboració amb els clients en un procés creatiu i generador d'idees  que ajuda als seus clients a maximitzar el seu potencial personal i professional".

Amb la metodologia del coaching, i a través de la conversa, les preguntes i la reflexió, t'acompanyaré per que puguis alinear els teus valors, el que sents, el que creus, el que dius i el que fas, per que tot plegat vibri de manera harmònica. Tu prendràs les regnes de la teva vida, seràs capaç de definir els teus objectius i aprendràs a fer-los realitat.

Si vols ampliar aquesta informació, et recomano la lectura d'aquests articles. Si vols que en parlem,  no dubtis en posar-te en contacte amb mi.

Amb la tecnologia de Blogger.