Instagramer convidat a Catalunya Experience

Fa uns dies em van proposar de ser instagramer convidat d'un dels perfils d'Instagram amb els que em sento més identificat. No vaig haver de pensar-ho gens i vaig acceptar de seguida. Aquest cop es tracta d'una col·laboració amb l'Agència de Turisme de Catalunya. Per a mi és un honor poder participar en la promoció del meu país donant-lo a conèixer al món amb les meves imatges. Durant els propers dies podreu veure algunes de les imatges amb les que m'agrada presentar racons, tradicions o gastronomia de Catalunya. Podreu veure aquestes fotografies al perfil d'Instagram Catalunya Experience. Triar només un petit grup d'imatges no ha estat fàcil; espero que us agradin.

M'agrada compartir imatges de Catalunya perquè Catalunya és casa meva; un país del que em sento orgullós per la seva riquesa cultural i per la seva hospitalitat. M'agrada convidar a tothom a gaudir d'allò que tenim, dels nostres paisatges, de la nostra gastronomia, de les nostres tradicions, del nostre patrimoni. La miri com la miri, Catalunya enamora al visitant que un cop la coneix sempre queda amb ganes de tornar-hi. T'animo també a compartir Catalunya al món a través de les teves xarxes socials.

Catalunya Experience és el concepte sota el qual l’Agència Catalana de Turisme es presenta a les xarxes socials. L'objectiu és que es converteixi en un punt de trobada entre els catalans, per compartir-hi els coneixements i esdevenir prescriptors de la destinació, i els visitants, que hi poden explicar les experiències viscudes durant el seu viatge a Catalunya. A banda del perfil d’Intsgram que ja he esmentat, et convido a seguir-los també a Twitter i Facebook.