Instagramer convidat Barcelona és molt més

Em fa molta il·lusió poder-vos dir que durant el més de novembre seré l'instagramer convidat de Barcelona és molt més, a la secció "BCNmoltmes vista per...".  En aquesta secció cada mes compten amb la mirada d'un instagramer que comparteix algunes de les seves imatges de les comarques barcelonines. 

Durant les properes quatre setmanes podreu veure les meves imatges i recomanacions que es publicaran cada divendres al seu perfil d'Instagram. En aquestes imatges us explicaré les motivacions per escollir la foto en qüestió. La meva intenció és presentar-vos quatre indrets diferents, de quatre comarques; indrets que per a mi tenen un valor especial. Al mateix temps, també publicaré al blog una entrada parlant-vos del lloc triat cada setmana.

Barcelona és molt més és la marca de promoció turística de la Diputació de Barcelona. A través de les xarxes ens mostra un munt de possibilitats per gaudir de l'oci, la cultura, la natura o la història. Les comarques barcelonines van des del Pirineu a la Mediterrània i en elles hi podràs trobar patrimoni cultural, gastronòmic, arquitectònic i industrial. 

T'animo a seguir-los a les diferents xarxes: Instagram, Twitter  o Facebook. Et recordo que pots compartir les teves recomanacions fent servir l'etiqueta #recomanabcnmoltmes  i guanyar un dinar ofert per un col·lectiu gastronòmic de la província.