Aventures


Arriba un moment en que toca posar una mica d'ordre, aparcar algunes coses, recuperar-ne d'altres i centrar projectes. Ara és un d'aquests moments, un moment en el que començar nous projectes i deixar-ne altres de banda. Per a mi és moment d'embarcar-me en una nova aventura, potser encara aviat per concretar-la. Sigui com sigui es tracta d'una aventura personal que comença amb il·lusió.

A vegades les coses surten bé i altres no tant, però no per això s'ha de deixar de provar coses noves. Els qui m'heu seguit en altres aventures ja sabeu que mai deixo de provar i experimentar, arraconant allò que no m'omple, el que no avança i el que no em porta per un camí interessant. Potser els canvis maregen una mica, però que és la vida sinó un canvi constant?

Ara recupero aquest blog personal on vull parlar-vos de les coses que conec, de les coses que gaudeixo, d'allò que em sembla prou interessant com per compartir-ho; tot plegat sense deixar de col·laborar amb Retalls de Cuina. També em podreu trobar als meus nous perfils de Twitter i Instagram. M'acompanyeu en el meu nou viatge?

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.