Aventures

Arriba un moment en que toca posar una mica d'ordre, aparcar algunes coses, recuperar-ne d'altres i centrar projectes. Ara és un d'aquests moments, un moment en el que recuperar alguns projectes i deixar-ne altres de banda. Per a mi és moment de tornar a navegar per aquells verals relacionats amb el turisme i la gastronomia de proximitat. Potser queden detalls per acabar de definir, però segur que aniran trobant el seu camí.

A vegades els projectes surten bé i altres no tant, però no per això s'ha de deixar de provar coses noves. Els qui m'heu seguit en altres aventures ja sabeu que mai deixo de provar i experimentar, arraconant allò que no m'omple, el que no avança i el que no em porta per un camí interessant. Potser els canvis maregen una mica, però que és la vida sinó un canvi constant?

Darrerament m'he pres un descans d'aquest blog personal, en el que ara vull tornar a publicar opinions i relats de forma més o menys periòdica. Però el més important, és recuperar la idea original del meu blog a4passes, sobre turisme i gastronomia de proximitat. Tot plegat va de parlar-vos d'allò que penso, però també de les coses que conec, de les que em fan gaudir, d'allò que em sembla prou interessant com per compartir-ho. Naturalment, tot plegat sense deixar de col·laborar amb Retalls de Cuina.

Només em queda recordar-vos que sempre em podeu trobar als meus perfils de Twitter, Facebook i Instagram. M'acompanyeu en aquest vell viatge?

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.