Qui sóc?

El coaching és una pràctica no directiva que funciona gràcies a la bona relació i la confiança que hi ha entre el coach i el client. Una bona relació i una entesa imprescindible per tal de poder aconseguir els objectius que es persegueixen, siguin els que siguin. És per aquest motiu que et vull fer cinc cèntims sobre mi mateix.

Em dic Jordi Canals i sóc coach personal i professional. M’he format en coaching a través de diferents universitats de l’estat i segueixo una formació contínua i constant per poder-te oferir cada dia millor servei. Des de fa anys treballo en la motivació d'equips, en el coaching personal i professional i imparteixo xerrades, conferències i tallers. En la meva vessant més personal sóc aficionat al turisme i la gastronomia de la nostra terra, gaudeixo amb la pràctica del senderisme, caminant per la muntanya i assolint cada dia noves fites.

Durant més de quinze anys vaig treballar com a consultor i directiu en grans multinacionals. La meva tasca principal es va centrar en la direcció de projectes i la motivació d’equips. Això em dóna àmplia experiència en moltes de les eines que et poden ser útils per al teu desenvolupament personal. Els darrers anys he acompanyat als meus clients en el camí que els ha dut a assolir les seves fites i els seus objectius.

Con tu, sé el difícil que pot ser a vegades trobar el camí, definir un objectiu i conduir-lo amb èxit fins al final. Sé com de complicat pot semblar-nos sovint trobar la manera de fer aquells canvis que volem en la nostra vida. Però també sé que tots tenim dins nostre tot el potencial necessari per assolir els nostres objectius, només ens cal descobrir-lo i potenciar-lo. El meu objectiu és que trobis la manera de superar les limitacions que no et permeten avançar i potenciar les competències que segur que ja tens per canalitzar-les cap als teus objectius.

Com a coach et faré reflexionar sobre els teus actes, pensaments i opinions; ho faré a través del diàleg, les preguntes i l'acció. T'acompanyaré en el teu camí per tal que puguis aconseguir els teus objectius i siguis capaç de descobrir la manera de gestionar i canalitzar la teva vida. T'animaré a reflexionar sobre la realitat que expresses, a trobar noves respostes a les velles preguntes i a que et desfacis dels teus pensaments limitadors.

Per tal de poder-nos conèixer millor, sempre ofereixo una sessió exploratòria gratuïta. Aquesta sessió serveix per descobrir si com a coach professional puc oferir-te un servei amb valor real i assegurar-nos que podràs assolir els objectius desitjats. El coaching no és útil a tothom, va dirigit a persones que realment es volen comprometre amb els seus objectius i que estan disposades a invertir en l'esforç que suposarà perseguir-los.

Vols saber-ne més? Contacta amb mi i parlem-ne!

Amb la tecnologia de Blogger.